IKEA startar fynd!

 

I hjärtat av IKEA öppnar på skärtorsdagen IKEA FYND. Byggnaden bredvid IKEA varuhuset fylls just nu med heminredning och produkter för livet hemma med god design och kvalitet till riktigt låga priser. IKEA FYND är en unik satsning och en hyllning till det småländska arvet.

På IKEA FYND finns bland annat utgående produkter, visningsexemplar och testprodukter som inte tagits i produktion och därmed inte finns någon annanstans. Det gör det alltså möjligt för kunderna att få tag på IKEA produkter som ingen annan har. På IKEA FYND finns även andrasortering och restlager.

– Ibland beställer vi för mycket av en viss produkt, färg eller storlek. Med IKEA FYND ger vi dessa produkter en andra chans, vilket blir ett klokt resursutnyttjande, säger Fredrik Håkansson Lundh, varuhuschef IKEA Älmhult.

IKEA medarbetare arbetar nu med de sista förberedelserna; pallar med fyndprodukter körs in, skyltar hängs upp och byggnaden görs i ordning innan dörrarna slås upp på skärtorsdagen.

– Vi ser fram emot att öppna världens första IKEA FYND där våra kunder kan göra riktiga klipp. IKEA FYND blir ett bra komplement till vårt IKEA varuhus och gör Handelsplats Älmhult ännu mer attraktivt, avslutar Fredrik Håkansson Lundh.

IKEA FYND finns på Handelsplats Älmhult och öppnar den 28 mars 2013. Öppettiderna är samma som varuhuset, mån-fre 10-20, lör-sön 10-18. 

 

 

 

Kommentera här: