Pioner i min fotostudio

 
 
Nu är min längtan efter våren olidlig
 
Jag längtar till vårt land och maj månad, då vi kan sova utomhus på en solsäng på gården och inte en mygga finns i närheten, sedan kommer pionerna och de är nog de enda fina blommorna vi har i vår torparjord. Så jag samlade ihop lite konstväxter, frukter och ett cup cake ställ från Åhléns och lekte vår i min fotostudio. Hoppas du får lite vårkänslor av detta inlägg, jag fyndade stället på rean och tror jag kan använda det till fler fotoidéer.
 
 
 

Bliw firar 45 år- och jag får testa några nya dofter

Bliw lanserades 1968 och var då den första flytande tvål som kunde köpas i butik och Bliw är för mig ett varumärke som funnits med genom hela livet. Nu kommer nya dofter: Björnbär, Tranbär och Timotej. Som doftnyheter för pumptvålen lanseras Daggkåpa, Rödklöver, Vitsippa, Linnea och Blåklint .Svanenmärkningen är en garanti för att produkten är så lite miljöbelastande som möjligt. Bliw är ett svenskt tvålmärke som tillverkas i Falun. 
 
 I flera omgångar har Bliw haft ett designsamarbete med nordiska formgivare som har fått göra en ny grafisk design till Bliw bubblan. Det första samarbetet skedde 2005 med den svenska 10-gruppen och resultatet blev en röd bubbla med vitt tryck. 
 

Med grått i inredning

Home LIfe är ett magasin som visar fantastiskt fina hem från Australien och Asien. Jag föll pladask både för fotografierna och inredningen i denna artikel.
 
photography Sharyn Cairns