Paolo Roberto - lanserar PAOLOS

I dagarna kommer svensk dagligvaruhandel att få ett nytt varumärke i hyllan. Paolo Roberto - lanserar PAOLOS, som till att börja med kommer att innehålla 12 sorters färsk pasta och därtill 6 st färdiga såser.
 
 
PERLINE - PARMIGIANO REGGIANO D.O.P.
[Pastapärlor fyllda med Parmesan

I min pastadeg använder jag endast durumvetemjöl och färska ägg . Därför har pastan en ljust gul färg, vilket är ett signum för hög kvalitet på färsk pasta. De här pastapärlorna är fyllda med Parmigiano Reggiano D.O.P., som vi dagligen river på plats för att få ut den  rätta smaken.

Såstips: Till de här pastapärlorna passar alla mina gräddbaserade såser.
Tillagning: Kokas i 3 minuter

1. Värm upp pastavatten, tillsätt sedan pastan och låt koka under 3 minuter.
2. Värm min pastasås i en stekpanna, 3 msk per portion, på svag värme under uppsikt.
3. Häll av pastavattnet och häll över pastan i pannan med sås. Vänd pastan försiktigt i såsen ett par sekunder tills såsen fördelats överpastan.
 
Toppa med färskriven Parmigiano Reggiano eller Pecorino. Servera.
 

Kommentera här: