Tävla om fina julklappar från EtnoDesign.se

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD
 
Nu har du möjlighet att vinna julklappar till dig själv eller till någon du tycker om här på bloggen
 
Etnodesign.se värnar om att sätta kvalitet och hantverk främst, att använda naturliga och ekologiska material som påminner oss om naturen och vårt ursprung. Vår vision är att hålla vid liv och sprida etnisk design och genuin lokalkultur genom globalt entreprenörskap. Våra patchworkmattor,  sittpuffar , väskor och smycken kännetecknas av högsta hand-made kvalitet och är utvalda eller specialbeställda för att göra din tillvaro mer njutbar. 
 
Vinster
1:pris - valfri läder sittpuff (värde upp till 695 kr)
3: pris - valfri unik etno-designad väska ur sortimentet
 
 
TÄVLINGSREGLER
 
1. Gilla EtnoDesign.se Facebook-sida
 
2. Inne i webb-butiken www.etnodesign.se klickar du på Gilla på de varor du tycker om
(Facebook - knappen finns nedanför varje produkt när man klickar på den.)
Du väljer en eller flera produkt ur hela sortimentet och skriv en kommentar om varför du tycker om just den varan. Gillar du och kommenterar flera produkter då tävlar du med lika många inlägg vilket ökar chanserna för vinst.
 
Tävlingen pågår t.o.m. den 16 november 2012 därefter väljer EtnoDesign vinnaren. Priserna och frakten står EtnoDesign.se för. Eventuell vinskskatt betalas av vinnaren. Ingen ersättning för tävlingen utgår till bloggaren för arrangerad tävling.
 
 
 
 
 Kollage Helena Karjalainen
 
 
1 Marie L-M:

skriven

Hej!

Fantastiskt fina produkter, hittade så mycket fint!
Men här kommer några exempel på sådant som fick
hjärtat att slå lite snabbare..

Läder sittpuff L 68, länge varit på jakt efter en sittpuf, och nu hittade jag i alla fall minst 3 st.

Patchwork sittpuff India PL 56, en riktig godbit..

Läder sittpuff L 71, stilig som bara den..

Kelim väska KV 51, såå snygg

Örhängen N 57, så vackra

Så här fanns hur mycket som helst, både att
önska till mig själv och att ge bort.
Mvh Marie

2 care69:

skriven

Jag är gärna med!
1. FB: C Care Regn
2. Har gillat:
http://www.etnodesign.se/sv/produkter/accessoarer/unika-handgjorda-bags-vaskor/unik-handgjord-axelvaska-16.html - En fin, speciell unik strandväska.
http://www.etnodesign.se/sv/produkter/accessoarer/unika-handgjorda-bags-vaskor/unik-handgjord-kelim-axelvaska.html - en jätteläcker väska som passar mer till fest.
http://www.etnodesign.se/sv/produkter/accessoarer/unika-handgjorda-bags-vaskor/unik-handgjord-axelvaska-1.html - helt enkelt en urläcker ryggsäck.
http://www.etnodesign.se/sv/produkter/sittpuffar-fotpallar/patchwork-lader-sittpuff-23.html - tycker det är jobbigt att sitta direkt på golvet när jag leker med sonen, med den här så skulle det definitivt blir både roligare, skönare och snyggare.
Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/11/16-nov-vinn-julklappar-fran-etnodesignse.html

3 Sam:

skriven

Hej allihopa!

Mitt namn är Sam och jag är en av dem som driver webbutiken EtnoDesign.se. Jag vill tacka Helena som gjorde denna tävling möjlig och alla er andra som är engagerade på ett eller annat sätt.

Vi märker ett betydande trafikflöde från denna blogg och vill härmed uppmuntra fler att delta i tävlingen. Vårt mål är (förutom marknadsföringssyftet naturligtvisst) att få in extern input i form av era produktbeskrivningar, dvs. att se våra produkter med andras ögon. Vi vill också använda de bästa av era kommentarer för att beskriva några produkter i butiken om det är ok med er.

Så, våga leka med orden, du kan vara poetisk eller skojig, du kan till och med komma med kritik, det är konstruktivt också. Det finns inget att förlora, bara att vinna .

Till sist, som en extra bonus till alla er som följer Helenas underbara blogg vill vi erbjuda en extra rabatt inför Julen med 15% prissänkning på alla väskor och smycken och 10% på sittpuffar och mattor. Erbjudandet gäller så länge tävlingen pågår. För att få rabatten kontakta oss genom formuläret i butiken innan du genomför köpet så att vi kan justera priset för er (gäller bara för Roomservice läsare).

Med vänliga hälsningar

Sam

Kommentera här: