INDISKA lanserar ny inredningskollektion – Designad av Swedish Ninja

INDISKA och Swedish Ninja tagit fram en helt ny inredningskollektion inom hall och förvaring. Den nya kollektionen kommer att finnas i butik i början av augusti. Swedish Ninja, eller Maria Gustavsson som designern egentligen heter, fick i uppdrag att ta fram ett helt nytt uttryck för denna del av INDISKAs sortiment. Resultatet är en hel kollektion i nya färger, mönster och former, som ersätter det ordinarie standardsortimentet inom hall och förvaring framöver.

Maria, som tidigare designat för bland annat min favoritbutik Anthropologie, ville tolka det moderna Indien, med fokus på funktion för den lilla hallen, och samtidigt ta tillvara på hantverket.
- Jag ville skapa ett modernt uttryck, men framförallt att man ska bli kär i produkterna. Eftersom jag försöker att undvika att följa starka trender, är min tanke att man ska använda produkterna i flera generationer, säger Maria Gustavsson.

Basfärgerna i kollektionen är turkost och vitt, men även andra färger, som orange, syns. Delar av kollektionen kommer även som ”Limited Edition”, i en starkt gul färg. De olika delarna som ingår i är till att börja med:
Skoställ – 499 kr Hatthylla – 799 kr Förvaringsstol – 1 499 kr Multikrok – 399 kr Krokhängare – 199 kr/299 kr


1 Leila:

skriven

Riktigt snyggt! Kan tänka mig sittpallen och skohyllan.

2 Susanne:

skriven

Vad kul! Den där pallen verkar spännande. Den skulle jag kunna tänka mig i vår hall... Måste spana in mer av den där kollektionen.

Kommentera här: