Amerikanska hem

Bilder är viktiga på en blogg - i de små detaljerna avslöjas det om ett hem är exempelvis stylat av proffs, om det är ett svenskt hem eller utländskt och många gånger om det är designintresserade personer som bor i hemmet. Jag vill gärna hålla min inredning här på bloggen ganska Skandinavisk - och här tycker jag att ett hem från The Brooklyn Company doftar Norden - vad tycker du?

http://www.thebrooklynhomecompany.com/default.aspx

Sweef har soffor till oslagbara priser

Ludvig Ungewitter är grundare av Sweef och han har bestämt sig för att ge svenska folket sköna, prisvärda och snygga bäddsofffor. Valen, Vesslan, Katten, Geten och Björnen är namnen på dessa fynd.

Swwef har test-slappat och sovit i sofforna

För dig som är på jakt efter en soffa och inte bäddsoffa, kan se bäddfunktionen och förvaringen som en bonus.

-Vi har vänt och vridit på ett gäng soffor för att hitta våra favoriter. Vi har test-slappat och sovit i dem och de är precis så sköna som vi vill att bäddsoffor ska vara. Vi säljer bara soffor som vi själva gillar, men till ett betydligt lägre pris än i den traditionella möbelhandeln, berättar Ludvig.

Ställer ut soffor på caféer
Sweef har fina bilder på sofforna på sin webbsida, men Sweef menar att för många räcker det inte så därför ställer Sweef ut sofforna på caféer:

- Vi vet att du vill provsitta och klämma på sofforna innan du köper. Därför har vi ställt ut bäddsofforna Valen, Vesslan och Katten på Urban Café i PUB-huset på Hötorget i Stockholm. Geten har vi ställt på Café Svarta Lådan i Skatteskrapan på söder och Björnen står på Stockholm Golfhall. Har du ett café och är intresserad så hör av dig oss. Ludvig avslutar med en uppmaning: Hör av dig på vår Facebook-sida!Foton Sweef, vad sägs om en soffa från 3500:-?

Sweef är även ny annonsör här på bloggen.

Retrotapeter som påminner om 1980

Eco Wallpaper (Ecotapeter) är ett svenskt varumärke. När Eco Wallpaper presenterar sin tapetkollektion Eco Graphic är det genom en flirt med åttiotalet. Men glöm neonfärger och axelvaddar. Inspirationen till Eco Graphic har hämtats i åttiotalets minimalistiska sida med färger som rött, svart, grått och brunt.