Som en Nordisk Nomad vandrar jag framåt

Jag är en typiskt Nordisk Nomad, en sådan där som alltid längtar bort till värmen
Jag tycker om att resa, Indien och Egypten är de länder jag besökt flest gånger. Storstäder som Barcelona, London och Istanbul lockar. En dag vill jag resa till New York, göra en rundresa i Indien se Laos och Kambodja.
 
Jag vill visa fler av mina bilder, mer design från dessa exotiska platser, jag tycker inte det räcker med att allt idag är svart och vitt, det saknnas nyanser, även i samhället. Jag vill hitta det som inspirerar mig - kanske väcker det lust hos dig också? Resor, hotell, mat och inredning från värmen.
 
Under det gågna året har jag studerat fotografi på Berghs School of Communication och drivit min blogg paralellt. Min blogg startade jag redan år 2006 och jag ser att jag har utvecklats, utbildat mig och vandrat framåt i livet - jag vill att min blogg ska spegla detta bättre- med en variation av blogginlägg: tips för renovering, gör-det-själv idéer och naturligvis inredning som den ser ut när det är genomförbart. Jag värnar om Fair Trade, vår allas strävan mot en hållbar planet.
 
God fortsättning
Helena Karjalainen
 
Länkar
Länk till min fotoportfolio - helenakarjalainen.se
RSS, feed: http://roomservice.blogg.se/index.rss
Nyhetsbrev från Bloglovin
E-post: room (at) live.se
 
1 Proforma - Irene:

skriven

God fortsättning till dig också Helena! Och jag har följt dig nästan lika länge... dessvärre sämre med kommentarer nu för tiden.
Kram

Svar: Åhhh, jag vet, vi har alla blivit dåliga på att kommentera. Men tänk vad länge vi bloggat! <3
Roomservice.blogg.se

2 Vardagstugg:

skriven

Du tar så fina bilder! =)

Önskar dig en god fortsättning på julen och ett riktigt gott nytt år!

// Annelie

Svar: Hej. tack för din kommentar. vill tipsa dig om en duktig fotograf som fotograferat barns sovrum i hela världen http://roomservice.blogg.se/2013/january/james-mollison-visar-var-barnen-sover.html
Roomservice.blogg.se

Kommentera här: