Femina bjuder på inspiration

Danska Femina har fina inredningsreportage som jag vill tipsa om - har du upptäckt dem ännu? Just nu är jag väldigt sugen på att måla mitt klädskåp här hemma i en matt svart färg, jag minns när jag målade om den från träfärgad till vit. Det var 15 år sedan, jag erkänner väl därmed att jag inte målar om sådär otroligt ofta.
 
Tävla om armband från Baglady

Vinnaren är utsedd och det blev Milano-Karin - stort grattis!
 
Nu har du chansen att vinna ett fint armband från Baglady

Armbandet är i svart läder och med en stjärna dinglande i smycket. Allt du behöver göra är att:

1. Berätta vilket av smyckena på www.baglady.se som du tycker är finast. Ditt svar lämnar du här på bloggen under "Kommentarer".
2. Välj "Gilla" Baglady på Facebook

Vinnaren utses av Baglady.se. Tävlingen pågår t.o.m. den 4 september 2012.


Ny bostadssajt HittaHem.se

HittaHem.se är en annonsfri bostadstjänst som stödjer användaren i alla faser av en bostadsaffär; som ägare, som köpare och som säljare.

Som köpare finns jämförelseperspektiv och bevakningsfunktioner av objekt ner på gatunivå. Man kan se vad andra tycker om området jag är intresserad av eller utnyttja de kopplingar och input som finns via sociala nätverk.

Som ägare finns intressant fakta om ens egna boende. Man kan t.ex. se hur många köpare som har bevakning på ens område, hur prisstatistiken ser ut där man bor eller få prisindikationen på ens hem utifrån statistik i området.

Som säljare kan du se vilka mäklare som är aktiva och specialiserade i ditt område, hur många hus denna mäklare har till salu i ditt kvarter eller vad tidigare säljare tycker om vald mäklarens arbetssätt. Som säljare är jag mån om att hitta bästa möjliga mäklare just för mitt kvarter och mina behov.