Tävla om en Siemens silencePower

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN ÄR BIRGITTA
Om Siemens silencePower
Normalt sett genererar ett starkt luftflöde en högre ljudnivå. Men nu kan du dammsuga i lugn och ro utan att tumma på resultatet. Med Siemens nya högteknologiska dammsugare blir städningen extremt effektiv samtidigt som du kan lyssna på musik eller prata med personer omkring dig. Därmed kan också den som städar göra det utan att besvära sin familj eller sina grannar, något som är särskilt bra om man har barn eller husdjur som lätt störs av oväsen.

Siemens silencePower finns i färgerna vit, silver, svart och mörkblå. Dammsugarens volym är hela 5 liter, vilket är betydligt mer än på många andra liknande modeller, vilket gör att dammsugarpåsen behöver bytas ungefär hälften så ofta.

Rekommenderat cirkapris: från 1 949 kronor

Tävlingsfrågor
1. Varför är det viktigt för dig med en dammsugare som både är kraftfull och har låg ljudvolym?
2. Hur gör du för att dammsugningen ska bli roligare?

Tävlingen pågår t.o.m. den 7 oktober 2011. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Idag finns Hemstilat ute i butikerna!

Jag blev intervjuad av tidningen Hemstilat, när andra tidningar fokuserar på inspiration och färdiga lösningar kombinerar Hemstilat det med artiklar om hur du fixar »hemstilen«.

En tidning om att ge hemmet det där lilla extra, att lyfta fram detaljerna och göra det mer personligt. "Vi varvar spännande hemma-hos-reportage, med inspirerande gör-det-själv, intervjuer och guider. Första numret börjar säljas i butik den 29 september 2011."

Inredningsmässorna Hem & Villa i oktober

I år inspireras inredningen av naturen utanför husets väggar

På inredningsmässorna Hem & Villa Stockholm, 13-16 oktober, och Hem & Villa Göteborg, 27-30 oktober, bjuds naturen in i hemmen. Om du är nyfiken på veckans bloggare så kan du kika in på sidan.


Årets tema är ”Nära naturen”. Trendtemat ”Nära naturen” hämtar inspiration från allt från mörka skogar och lummiga ängar, till karga klippor och virvlande sanddyner. 

- Trä är kanske den allra starkaste trenden år 2011. Det gäller såväl exklusiva ytor på exempelvis köksluckor som mer utskällda former av trä som väggar klädda med plywood. Vi ser gott om rena trämöbler för både hemmet och trädgården. Även när det kommer till de stora inredningsinvesteringarna som kök, väljer många, för första gången på många år, trä, berättar Maria Strandberg Torén, VD för Hem & Villa. Även utsidan av huset väljer allt fler att inte måla fasadträet utan istället behandla det och låta det patineras. Putsade funkishus med dekorativa inslag i trä är efterfrågade.
 
Det naturliga temat innebär också att allt fler väljer design skapad med tanke på miljön. Fler formgivare talar om estetisk hållbarhet och många producenter arbetar medvetet ur ett hållbarhetsperspektiv.