Vad kan du göra med en gummimatta?

Bloggaren från Inredningskaos tipsade mig om ett fint DIY-projekt hon gjort med en hallmatta i gummi. Resultatet blev en snygg vardagsrumsmatta i vintagestil. Den vackraste dörrmattan gjuter du själv i betong, tipsar Kerstin Danielsson (UNT) om. Det förberedande jobbet som man behöver göra är att snickra en form. Mattan läggs i botten på formen (tänk på att rätt sida hamnar nedåt) och därefter hälls betongen på. Glöm inte att armera betongen med exempelvis armeringspinnar eller hönsnät.

Fler gummimattor
En snygg gummimatta du borde kunna använda för gjutning är den med text på från Dixie? Du hittar den hos Drytrend. Precis som Drytrend så tipsar även Dahlarna om en gummimatta från Dixie - denna med hjärtan på. En billig matta med ett mönster av ringar, för bara 49 kronor, hittar du hos Mattex.Handplockat från Signerat

Du har väl inte missat en av Sveriges största designmarknader  Signerat.se - med helt unika saker? Jag har plockat ut mina favoriter bland dessa sköna prylar; tapeter, kökshanddukar, knoppar och mycket mer. Nu är det inte långt till jul och jag har själv så smått börjat att planera lite för paketen under granen.