1 Postadress Torslanda:

skriven

Det enkla är det smarta!

2 Tina:

skriven

Bra tips! Är ju så irriterande med sladdar som inte gör som man vill.

3 Sara Andersson:

skriven

Hejsan, just nu säljer jag bloggdesigner för endast 50 kr. Tillverkad helt efter dina önskemål.

Det vanliga priset är 100 kr men just nu behöver jag få ihop pengar och har därför sänkt till endast 50 kr.

Jag går andra året på medieprogrammet (profil: Grafisk kommunikation) på gymnasiet och har kunskaper om hur man bäst utformar grafisk design för att locka, köpare (i det här fallet läsare). ögongodis hellt enkelt. Och jag har använt mig utav photoshop i ca. 5 år och använder mig just nu av Adobe Photoshop CS5.1 Så jag kan min sak.Kodning ingår i priset.Du framför dina önskemål, jag skapar en design, visar dig, är det något du vill ändra så gör jag det, enda tills du är helt och hållet nöjd, betalning sker efter tillverkningen så du behöver inte oroa dig för lurdrejerier.Behöver du ingen ny design själv? Varför inte ge bort en i julklapp eller present till en vän?`Om du är intresserad av en ny design kontaka mig då här:

saraanderssonfoto@hotmail.comobs. bloggdesignen jag har själv är ett ytterst dåligt exempel på mina kunskaper då jag slaffsade ihop den snabbt för att förnya bloggen, så utgå inte från den om du vill kika på vad jag kan, hihi^^/Sara Andersson

www.saraanderssonfoto.se

4 Anna-Carin W:

skriven

Haha, vad smart! Tack för tipset :)

5 Tove - Formfront:

skriven

Smart grej. Jag såg häromdagen en ny skrivbordslampa till kontoret från Kondator som fanns med inbyggd Iphonedocka i foten. Det var också sjukt smart så slipper man sladd :)

6 vita_margarita:

skriven

Nöden är uppfinningens moder och det här var en mycket smart lösning.

7 cindy:

skriven

fy så smart!

Kommentera här: