Bloggarnas finaste dukningar till nyåret

De som orkar och de som kan -  dukar så här fint!

Jag nästan häpnar över engagemanget och tiden som dessa duktiga bloggare lägger på att skapa miljöer där de stylar och fotograferar! Först ska det städas, plockas undan, för inget hem ser ju ut så här. Sedan ska det arrangeras, handlas in prylar, efter det ska det fotas och bilderna ska redigeras. Ovanpå detta ska du skriva texter - jag hoppas så att ni tjänar lite pengar på detta fina arbete. Våga ta betalt tjejer!

Se fler dukningar till nyår här. Hur mycket krut lägger du på dukningen och festen i år? Om du är en riktig hemmafru och fixare så hoppas jag att dessa tips kommer tjäna som inspiration!

hardy.blogspot.com
hardy.blogspot.com

silje-vaniljeis.blogspot.com
silje-vaniljeis.blogspot.com

hviit.no
hviit.no
hoytrykk.blogspot.com
hoytrykk.blogspot.com

Gott Nytt År med enkel dukning

Några grenar från en gran eller en tuija, eller varför inte en kryddväxt, det är basen i dessa idéer om dukningar till nyår. Om du vill ha mer glamour så kan en sprayburk med vitt eller silver göra susen. Fint tips är snöret som ringlar sig på bordet med ord som betyder något - varför inte varva detta med gästernas namn?Pentik finsk design

Pentik ger försmak av våren

Pentik besöker jag alltid när jag är i Helsingfors, staden där jag föddes. Pentik är idag en internationell inredningskedja med mer än 80 butiker i Finland, Sverige, Norge och Schweiz. Pentik som är känd för sin fina keramik har även ett brett sortiment av inredningsartiklar, allt från textiler till möbler. Företagets egna designers tar fram bassortimentet samt specialartiklar för varje årstid.
pentik