Jag ska hänga med Simon och Tomas i en hel dag i Sveriges fulaste hem

Detta blir ett spännande äventyr - jag ska få se Sveriges fulaste hem, bara det vore nog - men så får jag också träffa Simon och Tomas. Dessutom ska bloggaren Dahlarna med! Båda killarna verkar väldigt trevliga. Jag får nog stödja Tomas under dagen jag har sett hur Simon styr och ställer, Simon och jag är nog födda i samma projektledartecken och kan skratta igenkännande åt hans brinnande iver. De ska nu förvandla Sveriges fulaste hem till något mer "tasty". Jag var en av domarna i tävlingen Sveriges Fulaste Hem och det fanns ingen tvekan från min sida vilken lya som behövde akut hjälp.

Nere i Linköping bor Stefan Orman - en stackars människa som ropar efter hjälp.  Det fanns tio andra småfula hem som hade behövt en välsignelse men alla kan ju inte vinna. Jag hoppas på en skön förvandling under dagen. Vi börjar med lunch i lyan.

Jag tar med kameran för att föreviga detta och lovar att skriva om detta på bloggen så du får se hur det blev och vad vi gjorde i lägenheten.

På äventyret tar jag med min syster som kameraassistent och underhållare i bilen. Roligt måste vi få ha. Dessutom ska hon guida mig till rätt ställe i stan. GPS är inte enough när jag far på vägarna. Jag snackar här om noll känsla för kartor och geografi! Så om du ser en förvirrad grön SAAB runt Linköping med två blondiner i som ser stressade ut så är det troligen vi. Peka då mot Stefan Ormans lägenhet så blir vi glada.

Signe kan allt om DIY - en inpirerande blogg från Norge

RE:SIGNERT AV SIGNE är en blogg som lyfts fram i Norge, redaktör för bloggen är Signe Schineller. Jag antar att Norge är det grannland som har flest inredningsbloggare efter Sverige? I alla fall så ser det ut som det när jag kikar på statistiken på min blogg. Signe kan detta med DIY och har många enkla och prisvärda gör om projekt på sin sida - väl värd att besöka. [Via]