Tävla och vinn design köksblandare

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD VINNARE HÅLLER PÅ ATT UTSES


Årets sista tävling på ROOM and serve
Tävla med Hemvaruhuset.se till Nyår, vinn  en design köksblandare från Tapwell
Tapwell, modell DOM 184 Krom värde ca 4500:-

TÄVLINGSREGLER

För att delta i tävlingen så går du in på Hemvaruhusets facebooksida och skriver ett svar i ”Tävlingsinlägg”, (http://www.facebook.com/Hemvaruhuset.se)

Tävlingsfrågan lyder
”Vilken är din favoritprodukt hos Hemvaruhuset.se?”

Tävlingen pågår t.o.m. onsdagen den 5/1 2011. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du kan inte lämna svar här på bloggen.

tävla

Duka till nyår

Rena träytor på bordet är en bra bas om du inte har en stor duk som passar. Tygservetter förhöjer dukningen och är nästan ett måste. Varför inte dekorera bordet med frukt och grönsaker i stället för bara blommor. Det är mer oväntat, och blir dessutom billigare. Höga dekorationer ser pampiga ut om du är ute efter ett sådant uttryck så använd höga ljusstakar, tårtfat på fot eller kakfat i flera våningar. Servettringen är bordets smycke.  Ett vanligt snöre och ett färskt blad blir jättefint. Eller lite ståltråd och pärlor som man böjer till snabbt. Glöm inte ljussättningen, tårtpapper på ljusslingan kanske?
Bilder från: HD, Lokal54, The art of doing stuff,

Robinson är slut men The Piha Café finns kvar

Robinson är slut men på Nya Zeelands mest kända surfing strand, 40 km från staden Auckland, finns The Piha Café som är en super-rustikt café. Det ägnas ägnas stort intresse åt detaljerna på caféet och det finns ett designteam bakom detta -  Material Creative. Fiket har fått behålla så mycket som möjligt av karaktären  från fastighetens tidigare liv som var ett lokalt postkontor. Se mer av detta på We Heart.