Nu kom Curry hem!

Vår stackars katt kom hem nu ikväll - väldigt smal, uttorkad och luktar källare och skrubb. Hon kom hem samma klockslag som när hon försvann för 8 dagar sedan. Någon låste in henne någonstans. Hon äter som besatt och vill bara bli kramad och klappad. VI ÄR SÅ LYCKLIGA! Ikväll satt vi upp 30 lappar här på söder och gamla staden. Nu kan vi plocka ned dem.

TACK till:

  • Mina kollegor som skrev ut lappar och satte upp dem i sina kvarter.
  • SKK som gav goda förslag
  • Alla hundägare som vi mötte och tog telefonummer till oss.
  • Alla affärsinnehavare som letade igenom sina lager
  • Grannar som frågat och undrat.
  • Bloggläsare som hörde av sig, särskilt tack till Ann-Kristin och Camilla på bloggen Vita Rummet!
  • Och www.springschasen.eu!

Jag läser inredningsboken DetaljerBokförlaget Max Ström har gett ut en härlig bok
som min mamma, syster och jag gick igenom. Det blev många skratt och undran över vart alla våra saker tagit vägen genom åren.  Detaljer handlar om allt det vi omger oss med, ett hem består inte enbart av rummen och dess möbler utan också av en mängd större eller mindre detaljer. Från Gällivare i norr till Skanör i söder så undersöks vad som gör hemmet trivsamt. Vi konstaterade att vi trots allt haft för bråttom att slänga, byta ut, eller bygga om, och våra mest älskade detaljer de hamnade någon annanstans de med. Det här lilla som skapar en personlig känsla behöver inte vara vare sig nytt eller dyrt. Det kan vara ett ärvt glas på sin plats i ett skåp, en gammal kran på ett handfat, men också en nött knopp på en kökslucka eller ett mönster på en gardin.

Annika Huett och Ulf Huett Nilsson bor tillsammans i Stockholm med sina tre barn. Annika Huett är illustratör och arbetar för tidningar, böcker och reklam men gör även väggmålningar och mosaiker. Ulf Huett Nilsson har arbetat som fotograf sedan 1989.


Presssbilder

Det nya Hemtex tuffar in i landets gallerior - bilder på det nya sortimentet

Alla har vi väl sett att Hemtex säjer ut. En total omgörning av hemtextilkedjan Hemtex ska rädda bolaget från nya förluster, hoppas vd:n Erik Gumabon.Hemtex redovisar en förlust före skatt för andra kvartalet på 65 miljoner kronor. Först ut i Hemtex nya designsamarbete blir Oddbirds det vill säga hög trendfaktor. Kollektionen lanseras i begränsad upplaga i kedjans samtliga butiker. Kollektionen som bland annat innehåller påslakan, prydnadskuddar och matta landar i butik i slutet av september. Den runda glansiga prydnadskudden Malou för 149:- finns redan i webbutiken.