Fräcka tapeter som sticker ut från Wohnzimmer


Bildtext: Kollage av tapeter i svart, vitt och  grått. Många fler färger finns i butiken.


Wohnzimmer
säljer färgstark och personlig inredning. Här hittar du inredning som inte finns i alla butiker - här hittar du helt enkelt något som alla inte har.  Personlighet går före mainstream och stordrift. Wohnzimmer har fått stor medial uppmärksamhet i diverse inredningsprogram på TV samt i de stora dags- och inredningstidningarna.

- "I vår webbshop är det enkelt att kunna erbjuda inredningsdetaljer och möbler till hela Sverige. Wohnzimmer är den personliga nätbutiken för inredning och vi är alltid beredda att ge dig mer information om det du är nyfiken på!" Säger Nils-Erik Jansson och Staffan Fridman som driver föetaget.

Nu lanserar Wohnzimmer tapeter designade av Lars Contzen från Frankfurt, en alltmer uppmärksammad designer, bl a nominerad till ett av Tysklands största designpriser 2009. Hans tapeter har en lekfull stramhet som andas det sobra likaväl som det spännande grafiska. Du hittar ett stort sortiment av retro- och grafiska mönster från flera formgivare. Det är bara att botanisera - hur kul som helst!

BritaSweden hos Wilma & friendsSvenskt bäddset med hög kvalitét i underbara mönstret Lisa från BritaSweden hos Wilma & friends. Bäddsetet består av påslakan och örngott i ekologisk bomull. Härligt barnförkläde i underbara tyget Lisa i ekologisk bomull från BritaSweden. Förklädet knäpps vid hängslena och passar till barn från ca 1 år till 3 år. Det kan även användas som en liten klänning över tajts.

Brita Sweden är ett familjeföretag som producerar ekologiskt tyg som metervara, vaxduk, kuddar, sänglinne, väskor, plastmattor, brickor, skärbrädor, barnartiklar och andra inredningsdetaljer. Vaxduken är Ftalatfri och har en miljövänlig bestrykning.