Tapeter, möbler, lampor och smycken från HDK


Foton från HDK

Under fyra dagar ställernya designers ut sina examensarbeten från HDK och visar allt möjligt som ryms inom designbegreppet: illustration, video, möbler, magasin, scenografi och mycket mer.  Förutom examensstudenterna så hittar du arbeten från andra elever på HDK:s webb. Jag har botaniserat bland allt som ryms inom HDK i denna artikel, så njut:

Pernilla Persson
har designat smycken och jag kunde inte låta bli att välja att visa just dessa två, detta är ju trots allt en inredningsblogg. Lidia Blomgren har designat tapeter som andas 50-tal och jag tycker de passar att visas upp nu inför våren och sommaren. Den ihopfällabara stolen som du kan hänga på en klädlina kanske vid ditt torp är också en idé som skulle gå hem nu till sommaren-  idén är rätt genialisk och har tagits fram av Christian Strömquist.  Tommy Gustavsson har designat en lampa som får mig att le.

Missa inte heller Margit Brundin som parat keramikdjur med lampor. Eller de sagolika smyckena av Karin Andersson. Stool av Rasmus Malbert är värd att njutas av. Anna Backlund känns komplett som designer och imponerar och kommer så klart nå framgång. Dan Henrikssons betongpall för utomhusmiljö med LED-belysning är något jag gärna skulle se i det offentliga rummet.
1 InneoUte-Malin:

skriven

Härlig kretivitet. Tapeterna är mina favoriter. :-)

2 krickelin-krickelin:

skriven

Tapeten med fåglarna skulle jag inte tacka nej till. Finfin.

3 Anna:

skriven

Den trägaljstolen var riktigt cool!

4 Tess trött tokig morsa:

skriven

snälla rösta på mejhttp://www.swoty.se/rosta.php?id=29

5 tina:

skriven

Härlig fågeltapet och betongpallen med LED-belysning i låter otroligt spännande.Får ta och klicka mej vidare =)kram

6 karola:

skriven

Kul att se axplock från nya designers :)

7 Lina:

skriven

Vilket snyggt halsband!

8 Anonym:

skriven

Hallå =)Brukar ju läsa din blogg (men är dåliga på att skriva kommentarer) men idag har jag publicerat min första bloggtävling, vore kul om du också skulle vilja vara med och tävla! Spana in: www.hemtrender.blogg.se.Ha det gott!

Kommentera här: