Bemz nya kollektion - Simple LifeMed inspiration från naturen, det senaste tillskottet i Bemz kollektion är skapad för människor som söker efter en återgång till ett enkelt och grundläggande sätt att leva som omfattar återanvändning av, återvinning att kombinera nya och gamla objekt för att skapa en personlig bostad.  Med en dominans av naturliga färger, såsom sten, vitt och sand beige påminner om vindpinade stränderna i Sverige är det älskade Gotland, och det gråvita skummet från Östersjön.

Extra glad blir jag av att Bemz numera har Stockholm i sin kollektion, d jag både har soffan och den gigantiska fåtöljen. Det ger hopp om förändring här hemma. Bemz har mycket annat nytt, bland annat Falsterbo-serien och den nya Stockholmsfåtöljen. Har du en Karlstad hörnsoffa, kan Bemz hjälpa dig med överdrag till den med. Tillsammans med lifestylen Simple Life har de även lanserat de helt nya dagbäddsöverdragen!

Tävla och Vinn tennskålen Babette från Munka SwedenGrattis: Vann gjorde Rolf.


Tävla och Vinn den vackra tennskålen Babette från Munka Sweden, (rekommenderat butikspris 925 kr.)

Tävlingsfråga:
Vilken produkt är ditt favoritsortiment hos Munka Sweden? Sänd in ditt svar här på bloggen och glöm inte att ange din e-post.  Munka Sweden kontaktar, levererar och meddelar vinnaren. Munka Sweden väljer vinnare enhälligt
. Tävlingen pågår till och med den 6 april 2009.