Tävla och vinn Philips nya gröna dammsugare FCS9178 här på bloggen!

Vann gjorde Kajsa
Svara bara på frågan: Alltså - vilka funktioner, miljöegenskaper eller annat med damsugaren tycker du verkar vara bäst och attraherar just dig?

Vinn en dammsugare Philips FC9178  från Philips som arrangerar en tävling här på bloggen. Förutom att du städar lite grönare har dammsugaren också funktioner som ergonomiskt utformade handtag designade för att minimera påfrestningen på dina handleder och en indikator som talar om när påsen är full. Munstycket har utrustats med borstar på sidorna för effektiv borttagning av damm i hörn och vinklar. Dessutom medföljer ett Super Parquet-munstycke som snabbt rengör alla typer av golv med sina dammabsorberande mikrofiberkuddar. Minst 60 % av plasten tillverkas av biobaserat eller återvunnet material. Biobaserat betyder att plasten tillverkas av icke ätbara organiska ämnen i stället för icke förnyelsebara resurser som olja. Philips FC9178 kostar ca 2999 kronor.

Vinnaren utses enhälligt av Phillips, som även sänder varan till vinnaren. Tävlingen pågår till och med den 12 juli 2009.