Vem är Sveriges svar på Desire to Inspire?

purple area

Jo, Susann på Purple Area så klart. Om du letar efter en inredare som har koll på stilen, så ska du spana in Susanns blog: - Usch, jag är en riktig inredningsnörd, jag lever och andas inredning. Det är mitt yrke, min hobby och min stora passion. Sen några år tillbaka driver jag det egna företaget Purple Area AB där jag inreder åt företag, men även åt en och annan privatperson. Min egen stil är ganska minimalistisk, en enkel och ren helhet utan för mycket prylar.I bloggen försöker jag visa hur kul och inspirerande det är med inredning och att det finns många sätt och olika vägar att gå. Jag tycker det är spännande med trender, färger och nyheter men också olika sorters stilmix. Mitt perspektiv och min utgångspunkt är rummet som helhet.  Och om du inte visste vilka Desire to Inspire är? Kika in här.

1 Frida:

skriven

Tack för det tipset :) Och vad snyggt med skoförvaringen nedan. Riktigt smart, det ska jag lägga in min lilla komma ihåg i framtiden låda... :)Kram Frida

2 pethra:

skriven

Ja, Susann är en inspiratör av högsta klass. Man blir aldrig besviken när man besöker hennes blogg, det sprudlar av kreativitet och inredningsglädje!

3 Jerry:

skriven

Är det just de där bilderna på hennes hem?! Grymma rum! Trevlig blogg, tack för tipset, ska kika lite där nu..Mvh

Kommentera här: