Tävla och vinn en takdusch till ditt hem

Vinnaren blev:

Helena

1. Vår gamla duschslang snor sig som en orm kring mina fötter och duschmunstycket lever sitt eget liv. En takdusch vore, som du förstår, rena himmelriket i vår dusch.

2. Favoritprodukten är faktiskt takduschen! Renoverar vi någon gång, vill jag ha Westerbergs Victoria med tillhörande blandare.

http://pojkarna.hogbacke.com/Hemvaruhuset
arrangerar en tävling här på Room and Serve, vinsten är ett Montoni Takdusch paket med Tapwell termostat duschblandare med duschanslutning uppåt med ställbar höjd.

Endast EN vinnare utses och för att delta i tävlingen så behöver man svara på följande två frågor:

1 Vart ska du placera takduschen om du vinner?
2 Vilken är din favoritprodukt hos Hemvaruhuset?  

Tävlingen pågår fram till söndagen den 8:e mars 2009. Vinnaren utses av Hemvaruhuset som levererar varan och kontaktar dig som vinnare.

IKEA som miljöombyteDoktorn ordinerade mig miljöombyte. Ikea är miljöombyte tycker jag, lite fika, lite lunch, lite lulla omkring: -Se där gulligt med mosaiken som bildar 'Hem Ljuva Hem'. Vad stora lamporna ur P.S. kollektionen var. En är mer än tillräckligt tror jag. Men maskroslampan fångar allas nyfikenhet.

Vissa mammor skriker mycket. De går före barnen och skriker, barnen följer lojt efter. Det är som mammorna är i en egen skrikvärld. De kommenterar alla varor de ser, barnen lyfter inte ens blicken. En pappa går med sin storvuxne tonårsson och sonen sliter, drar, dunkar och smäller igen alla möbler. Att möblerna håller tänker jag. Man får se mycket saker på Ikea i Stockholm.Guldkranar, Ikea vid Kungens Kurva har då allt. Det är här man ska insupa inspirationen, här finns hela sortimentet. Grön mikro och spis, hm, vart skulle det passa? Min fantasi sätter igång som vanligt. Hemma hos Hulken? Är nöjd med min privata humor. Lamporna som får mig att tänka på näverslöjd ska hängas om tre, annars försvinner de. Ganska ofta är det så att sakerna ska grupperas för att komma till sin rätt.

En japansk grupp kommer in på fiket. Det är spännande med det mesta från den gigantiska stekpannan med köttbullar inne i köket, till de gula små vagnarna som man kan fästa sin gula Ikea-påse i och dra omkring sina saker, jag lägger min jacka och broschyrer i vagnen.Skåpet och lampan är några av mina favoriter i P.S. kollektionen. Maskroslampan funderar vi på att ha ute på landet där takhöjden kommer göra den till rätta. Skulle gärna ha golvlampan i vår nya lägenhet. Vad smarta de där skåpen är där man själv väljer fronten på luckorna. Tyget de valt var snyggt. Efter menyn  mellanköttbullar, 2 Tobleronebitar och en mugg grönt te är det läge att åka hemmåt. Perfekt miljöombyte.

Hyr en mormor som stickar din mössaGoldenHook erbjuder en unik service, du designar din mössa, du väljer en mormor och sedan stickas det. Välj form på din mössa (enkel, lång, med en pompom eller peruansk): - "Börja med en av våra redan utformat modeller eller en tom. Välj en farmor som kommer att sticka din mössa och be henne att skriva ditt namn på etiketten. Beställ och få hem din mössa. Du kan också få den levererad direkt till din väns hem med sitt namn skrivet på etiketten. Vi hoppas kunna erbjuda dig ett roligt och avkopplande stund i detta universum av stygn och krokar som skulle leda till en hatt på ditt eget huvud ...."

Glöm inte bort att NetGranny stickar strumpor. Danska Mormor.nu stickar det mesta för barnen! Mormor.nu sysselsätter för närvarande över femtio 'mormødre' spridda över hela landet : -" Sedan våren 2007 har vi stött ett rättvise handels-projekt, som sysselsätter 8 stickare i Bolivia."