Snyggt på bordet till nyår - en rundvandring världen överSnygga dekorationer för flaskor hittar du på bloggen Hostess. Oh Smile har vackra idéer på bordsdukningar här en enkel idé på en servettring, ett papper och en bit sidenband. Mer romantiskt visar bloggen French Larkspur upp och samlar alla servetter på ett silverfat med en grön blomranka.  Australian Entertains har också fallit för det svartvita temat och har tagit i ordentligt. Entertaine with style samlar kulor i glasbehållare oc tänder ljusen. Företaget Duni plockar in plommonfärger i sin dukning, här hittar du även tips och filmer på hur du viker servetter snyggt.

Därmed säger jag Gott Nytt År till dig - och ett stort tack för 2009 för alla dina besök på bloggen och kommentarer jag fått. Väl mött under 2010 då kommer underbara våren med all inspiration från företag, bloggare och läsare. Skål :)

MayaLee gästbloggar hos mig i januari


Vi fikar på Café Sylvia och smider planer

Precis innan jul bestämde jag och Lotta (artistnamn MayaLee) att hon skulle vara gästbloggare här på bloggen. Jag ska till Indien igen under två veckor i januari så jag behöver en bra tjej som tar över rodret.  MayaLee är fotograf och har sin lilla studio mitt emot mitt hem här på Köpmangatan i Eskilstuna. MayaLee har lånat en del av lokalen hos butiken Nära & Kära. Jag har överlåtit redaktörsskapet åt henne med varm hand. Missa inte MayaLees online butik där hon säljer sina fotografier.

H&M Home Spring Collection 2010Så har H&M kataloger för våren 2010 landat hemma hos mig. Från att ha satsat på en urban ook som passar en ung målgrupp så har H&M öppnat upp för en mer mognare smak. Det är ganska mycket lull-lull och romantik utan att för den skull glömma bort de som uppskattar den mer sparsmakade stilen. Svart och vitt gäller fortfarande för er som fastnat för den stilen. Djurmönstrat kommer stort både leopard och zebramönstrat är stort och hett. Men nu är färgerna verkligen här och jag tror fler och fler anammar färgerna och vill matcha upp hemmen.
Se mer ur H&M kollektionen för hemmet >>