Tips på bra personlig present till föräldrarJag är förälskad, träffad rakt in i hjärtat. Jag har fått ett syskonbarn och aldrig trodde jag kärleken skulle vara så stor. Helst vill jag vara med honom varje dag, men det törs jag inte säga då blir min syster nog rädd. Men jag kan dela med mig av ett bra tips på en gåva till bebis och föräldrar.

Jag har så klart knäppt ett antal bilder på bebisen och jag förvandlade de till svartvita bilder i PhotoShop, men denna förvandling kan de göra i vilken fotobutik som helst. Sedan skrev jag ett gäng ord till den mittersta bildrutan i Wordle, det smarta programmet har du väl ingen missat vid det här laget, jag tror alla bloggar har haft det uppe som ett inlägg. Jag skrev ut alltihop på min skrivare och ramade in detta i en vanlig IKEA ram. Om de blev glada? Jo, superglada, det konstverket fick den bästa platsen i huset.

P.s. Neo - du är verkligen världens vackraste barn.

Snyggt fixat - tallrikar som väggdekorationBloggen Yankee Bell drivs av Elisabeth och hon förklarar att allt går att förvandla med färg. Jag tänker då att: jo allt går att förvandla med färg men man måste ha känslan för harmoni och form, Elisabeth det har . Jag älskar tips om hur man enkelt och billigt skapar nytt och vackert.