Design som ger en säker miljö hemmaLagom till vintern då vi alla börjar tända mer och fler ljus
Skandinavisk design för att minska risken för brand och har jag aldrig tänkt på brand tidigare så blir jag sugen på att göra det när jag ser de snygga produkterna som numera finns för hemmet. FireInvent ska med nytänkande och design säkerställa ett ökat brandskydd. FireInvent Design som jag hämtat bilderna från är produkter framtagna så att man inte behöver göra avkall på brandsäkerheten i hemmets öppna miljöer för att sakerna inte faller en i smaken. utan att dessa produkter kan anpassas och göra det möjligt att på ett naturligt sätt öka brandsäkerheten i hemmet.
Titta in till Firevents webbshop.

Elisabeth Lyngbo Sundell kan konsten att måla underbara akvareller
Elisabeth berättar: "Jag har målat akvarell i ca 20 år. Först för några år sedan visade jag upp bilderna, har aldrig haft tanken eller behovet innan, men nu vet jag att bilderna glädjer och inspirerar andra och det gör mig så himla glad!

Mina motiv ändrade sig markant för några år sedan. Och orsaken till det är min dotter Tilda. Vi satt och målade och Tilda målade vad hon önskade sig mest - en tandställning! Den prinsessan med tandställning som jag såg på papperet var direkt ur hjärtat. Och eftersom jag mest målade traditionella akvarellbilder med landskap och stilleben innan, ville jag också prova att måla fritt ur min fantasi och så har det fortsatt ."

Missa inte utställningen på Herrljunga Konsthall den 22-30 nov, där det även kommer att hängas upp några akryl i riktig stora format.

Hemma hos TendencyJerry har en fantastisk blogg där han i detalj visar sina renoveringar
Tendency är hans internet alias sen många år. "Jag är en glad amatör när det gäller inredning och renovering, som tillsammans med Sara försöker skapa ett personligt hem med lite egna ideér.  Med heltidsjobb, hundar, andra ekonomiska prioriteringar, tids - & orkbrist går lägenhetsprojektet i sakta mak. Men jag försöker hålla bloggen levande även då det står stilla!"

Som inredningsintresserad blev jag avundsjuk på Jerrys sambo:
"Snickrade ihop en trästomme, sågade till och monterade makrolonskiva (ungefär som plexiglas) uppe på, samt dioder på en träskena. Funderar på att även montera spotlights, så att man kan variera ljuset och skapa olika stämningar." Ok killar? Ni fattade vinken gå på kurs hos Jerry!