Fixa fint till julen


Foto Country Living

Om det är lite snålt i kassan, eller om du vill lite inspiration på pyssel till julen så finns det mycket fint att hitta hos Country Living. Istället för att köpa nytt ständigt så kan vi alla ibland förfina eller förbättra det vi redan har. Något som barnen i lite högre upp i tonåren kan uppskatta är pysslet jag valt att visa här.

H&M Home internetlansering av heminredning


Foto från Husmusen

Husmusen skriver att H&M Home som H&M:s nya inredningslinje kommer att heta har fyra stilar: design, natur, ungdomligt samt klassisk  H&M Home kommer att säljas från februari 2009, via H&M's webshop. Kika in till Husmusen för mer bilder. H&M Home planerar att sälja hemtextilier främst genom Internet och kataloger. Inredning på internet är stort.

Samtidigt tar spanska Zara Homes internetlansering igång. Några andra som satsar fullt ut på internet som stort affärsområde för inredning är Hemtex.

Snyggt fixat: 70-tals hus blev drömhus trots allt

Vi flyttade in i vårat 70-tals hus för mindre än ett år sen och byter nu sakta ut alla gamla murriga vävtapeter och heltäckningsmattor mot lite mer ljus.

Linah från bloggen Pastellvit berättar om sin makeover: "Vi flyttade in i vårat 70-tals hus för mindre än ett år sen och byter nu sakta ut alla gamla murriga vävtapeter och heltäckningsmattor mot lite mer ljus och färg.

Det största projektet har varit vårat kök som visserligen blev klart för ett bra tag sen. Vi kände inte att det var drömhuset direkt när vi var på visning utan snarare tvärtom.  Men eftersom vi inte ville ha något halvgjort som ändå inte var i våran stil och betala massa pengar för det och att vi inte hade råd med ett nytt hus gav oss känslan av att det här skulle vi nog kunna fixa till ganska bra ändå och med massa ideer i tankarna gav vi oss in i budgivningen för att ta hem det.

Köket är så härligt och stort och vi trivs kanon. Blev ändå en väldigt öppen planlösning för att vara i ett 70 tals hus och utan större ändringar då vi inte är några byggare direkt."