Snyggast på stickers fronten - Kalid

image3062


Kalideco är ett franskt företag som tagit fram marknadens snyggaste väggdekaler i mitt tycke. Sänggaveln blev jag sugen på och den ska jag nog göra när jag fått iordning lite här hemma. Just nu är det bara banankartonger och verktygslådor som står här hemma - och det över allt.

Studio Nommo tecknar dina väggar

image3093
Foto Studio Nommo

Nu har vi sett det mesta som finns för väggar inredningsmässigt, snygga fondtapeter, stickers, fototapeter, målade uppförstorade grafiska element - men tapetvåder som Studio Nommo har jag inte sett förut. Jag kan ingen grekiska så jag gissar lite här. Men jag tror det är så att illustratörer tecknat bilder och dessa har sedan förts över till tapetvåder.
Via Decorate I

ICA lanserar stort ekologiskt sortiment

image3101

ICA lanserar ett nytt sortiment - "ICA I love eco", ett brett ekologiskt sortiment med goda smaker och fin design. Under året finns planer på 80 nya produkter. Ekologiska råvaror av hög kvalitet ska garantera att det smakar gott, och dessutom har till exempel frukthalten i den ekologiska sylten ökats. På varorna så ska du hitta personliga etiketter med "smaktexter" som berättar om innehållet. Med"ICA I love eco" vill ICA göra det enklare att handla ekologiskt - att kunna göra en insats för miljön samtidigt som maten smakar gott.