Fårig installation av Jean Luc CornecOm du har mycket telefonsladdar över så kan du bygga dig ett eget får. Något varje inredningsintresserad själ längtar efter, eller? Det kan ju vara så att du är samlare av telefoner och inte riktigt vet vad du ska göra med samlingen längre då den börjat att svämma över - då kan detta vara en idé. Frågan är hur många meter sladd det går åt för att skapa ett får? Vill du se fler bilder ska du kika in hos Bookfjoe.

Mollychicken en kreativ bloggAnnapanna.nu  tipsade mig om en inspirerande blogg - Mollychicken. Tycker hennes blogg är så charmig med alla små tips jag glömt bort - det blir som en nostalgitripp. Minns hur jag i mellanstadiet gjorde tygbollarna, Mollychicken har gjort som ett sött stilleben ovanför barnsängen med dessa bollar. Tjejen har till och med knåpat ihop sin egen banner på bloggen.

Signe designar smyckenSigne designar egna smycken och du hittar dem på Signes Second Floor. Alla har råd med Signes smycken, halsbanden kostar mellan 90 - 120 kronor, portot kostar ca 10-25 kr. Om du inte är nöjd med smycket så kan du skicka tillbaka smycket till Signe och om smycket mot förmodan skulle gå sönder så lagar Signe det kostnadsfritt mot att du står för portot. Signe har en egen blogg där hon skriver om sin vardag, och jag hejar på alla er som är så kretiva och uppfinningsrika.