Något gammalt och något nytt blir ett spännande hem

image2864

Flick'r bjuder på fler hem och duktiga fotografer. [Zakkaliciousness] är en av många. Han har fotat sitt eget och sina vänners hem. Jag gillar så klart mixen med loppisfynden och designmöbler. Jag hävdar som alltid att god smak är något man kan träna sig på. Ibland handlar det om pengar men oftast om blicken för det vackra.
Tack till Jessica på bloggen Invited för tipset.

I medaljongparadiset

image2872

Brocade Home
har fått medaljong-mönster på hjärnan. Det är ganska otroligt att medaljongmönster fortfarande är så "på tapeten", där fick jag till det. Nåväl, men är det inte fasligt länge vi varit galna i medaljonger? Och sedan, denna skarpa skiljelinje med alla som sedan älskar 60-tals stilen, mer strikt, stilrent och säkert. En skön mix just nu i inredningsvärlden - allt går, allt funkar.

Jag tycker det är bra att vi idag kan mixa och matcha lite som vi vill, jag minns när det bara var en enda stil som gällde: furu och heltäckningsmattor. Nu drar vi i nästa generation in i 40-talisternas villor, vit färg på alla furupaneler i mexitegelvillorna och 40-talisterna flyttar in på äldreeboende. Kommer vi också fastna i samma stil i 15 år som våra föräldrar gjorde? Jooo, kanske, jag har lite ont i knät, kan bli svårt att klättra upp och ned på stegar om tjugo år. Hoppas jag har en ung och viril man jag kan styra från arbetsledarstolen.

Allt för katten hos Modern Cat

image2875

Bloggen Modern Cat är inriktad på just katten. Det finns bloggar för allt, eftersom jag älskar ina små päls-bebisar så blev jag verkligen impad av denna blogg. Tänk att surfa runt och försöka hitta prylar som är snygga på alla dessa webbsidor för djurägare - det är en djungel. De flesta kattprodukter är ruskigt fula, men Modern Cat har hittat det absolut snyggaste.