Per Brickstad gör audio så jag dregglar

Per Brickstad gör audio så jag dregglar

PLUG + PLAY wireless speaker system som Pers mästerverk heter är något som jag åtrår hett. Jag vet inte om den finns på marknaden - men har svårt att tro att Per inte kommer lyckas med att kränga denna skönhet. Nu misstänker jag att de är få som är så tända på snygga tekniska prylar som jag av mina läsare - men nu är ju detta min blogg så då får jag plåga lite.

Moln utan dess like

copyright Helena Karjalainen
Foto: Helena Karjalainen

Jag tyckte molnen på himlen var så vackra, fotade dem natten den 28 juni. Upptäckte att jag behöver ett stativ, lutade mig mot allt möjligt på balkongen. Sativet är nu inköpt.

Men mina moln de var ju ingenting jämfört med dessa här nedan:

Moln utan dess like

51797-2503

Bloggen Shanghai Kiss visar en stor samling med världens konstigaste molnformationer - missa inte detta

Man tror inte att det är sant, för det första. För det andra, man tror att den är någon lurig en som gjort allt detta i PhotoShop. För det tredje, det är sant. Så då blir det för det fjärde jääääkligt mysko ... eller hur? En del av mig, en stor del av mig känner att detta skulle jag ha velat sett på riktigt.

Brocade Home har "det där" inom inredning

Romantiskt vitt shabby chic

Brocade Home har detaljerna och de där möblerna som sticker ut. Det räcker med ex bara sängen, den kommer definitivt att "göra" sovrummet. Är du än mer romantsiskt lagd så fyller du på med fler detaljer. Om man vill frossa i sammet, vita matta möbler, snirkliga detaljer, kretong och medaljonger och skapa sig en drömtillvaro bortom asfaltsdjungeln som de flesta av oss rör oss i. Så smacka på bara - du kommer glömma världen utanför.