Du är tagen som favoritblogg

Pethra på Inredningsbloggen har utnämnt några favoritbloggar - jag var en av dem! Hurra! Nu ska jag alltså nämna några, det ska vara fyra stycken:

  • SALT - för att du är så härlig på att skriva. Jag gillar dessutom din header på bloggen som är en loop och ständigt förändras när jag laddar om sidan.
  • My Marrakesh - min vän Maryam som är redaktör och arbetar för mänskliga rättigheter. Dina underbara reportage om Marocco ger mig alltid motivation till att spara pengar så att jag kan resa, resa, resa.
  • Decorate I - min grekiska kollega Vicky som alltid har underbara ting att visa upp. Förstår inte ett ord grekiska men vi är bloggkompisar för det!
  • QI -en kvinna som har en underbar talang. Dina enkla målningar är så raka och ärliga och jag älskar att titta in till dig. Du minns mig alltid fast jag så sällan hinner kommentera.
Om jag hittar en dator i Barcelona så kommer bild-reportage. Annars ses vi om en vecka eller så. Katterna myser här hemma med kattvakterna och vi ska äta tapas, sola och njuta av arkitektur och konst.

Marston & Langinger ger näring åt drömmar

Marston & Langinger ger näring åt drömmar

Titta den där gröna rottingsoffan, så fint den skulle göra sig mot spontad vitlaserad träpanel. Pricken över i möbeln. Den där karaktärsdanande möblen, antingen köper man den först och anpassar allt därefter. Eller som så ofta, man hittar den mitt i och inser att det är ju så här jag vill ha det. Marston & Langinger är inte svenskt återhållsamt och sparsmakat. Utan engelskt krulligt viktorianskt.

About Violet en webbshop att landa i

About Violet en webshop att landa i

About Violet har allt det där du inte visste att du behövde. Plötsligt ser jag att det finns ganska mycket vackert här i världen jag aldrig sett förut och driver man en inredningsblogg så händer det mer sällan. Något jag inte tog med i det här kollaget var de kinesiska ödes-stickorna. Du får kika på dem på Violets webb.