Ilva 2007- Best International Retail Interior

Ilva 2007


Samma dag som ILVA invigde sitt andra möbelvaruhus i England (Manchester) utsågs ILVA till vinnare i kategorin Best International Retail Interior vid den mest prestigefyllda prisutdelningen inom den internationella detaljhandeln. Det ägde rum vid tidskriften Retail Week's årliga prisutdelning Retail Interior Awards som gick av stapeln torsdag den 14 september på Grosvenor House Hotel i London

 

Att det är långt ifrån förutsägbart ger alla katalogens bilder prov på, men även om en bild kan säga mer än tusen ord finns det inget som slår ett personligt möte. Och jag vill till Ilva i Malmö. Någon gång måste jag ta mig dit. Detta är den mest spännande inredningskatalogen. Eller vad sägs om 3-sits soffa i täckfärgat läder i silver?

Tills du också kan åka till Malmö kan du gå på upptäcksfärd bland nyheterna på www.ilva.se. ILVA är Danmarks näst största möbelkedja. Ilva har sju möbelvaruhus, tre i Danmark, tre i England och ett i Sverige. Varor ur katalogen kan beställas genom ett telefonsamtal till ILVAs möbelvaruhus. Här kan du samtidigt fråga om hur de kan leverera dina varor.

Kakeldekor i retrostil

Kakeldekor i retrostil

Mibo har mycket snyggt. Nu lanserar de kakeldekor som är så retro. Du känner säkert igen Mibos tapeter, tyger eller lampskärmar sedan tidigare. Dessa stickers var ett schysst tillägg till deras övriga sortiment. Det är roligt att enkla knep att piffa upp hemma kommer tillbaka. Jag trodde att kakeldekalerna skulle dö ut ett tag, tråkiga motiv med delfiner och fruktkorgar låg trötta i hyllorna på Coop Stormarknad. Men nu ser det annorlunda ut.

Tillägg: kika in på Favoritsaker, här hittar du kakeldekor i modernare snitt

Mitt drömbadkar heter Sanya och har tassar och massage

Mitt drömbadkar

Detta är mitt drömbadkar: Fot-, sido- och ryggmassage, 8 jets, vacker blandare med dusch och belysning, massagesystem och lejontassar i förkromat gjutjärn. Vacker och njutbar. Tänk att få sjunka ned i detta badkar. Kan jag inte få vinna lite på trissen nu till hösten? Visst skulle jag passa att ligga och bubbla i detta badkar? Den är som gjord för mig :) Frågan är hur man får råd med en sådan rackare?
Du hittar den hos Gat, bland annat.